Τα δεδομένα για Αλμέιδα - aekfans21.com

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Τα δεδομένα για Αλμέιδα

Η απουσία του Ούγκο Αλμέιδα από την προπόνηση, η επιστροφή του σήμερα, η κουβέντα που... δεν έχει γίνει και οι σκέψεις της ΑΕΚ.


Σημερινό δημοσίευμα για την απουσία του Ούγκο Αλμέιδα από τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, έφερε πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού και το μέλλον του στην ομάδα. Η ενημέρωση που υπήρξε από την Ένωση, ανέφερε ότι ο έμπειρος φορ είχε τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ στο οποίο του ζήτησε το Σάββατο να προπονηθεί μόνος του το πρωί (όπως και έγινε), ώστε να απουσιάσει το απόγευμα, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Ο παίκτης πήρε άδεια από τον προπονητή του, δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση και βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το απόγευμα, ώστε να ενσωματωθεί και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όσον αφορά στα δεδομένα για τη σχέση του με την ΑΕΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση δεν έχει κάνει ακόμη κάποια κουβέντα μαζί του. Δεν έχει, δηλαδή, μέχρι στιγμής μεταφερθεί στον παίκτη πρόθεση της ομάδας να λυθεί η συνεργασία τους. Ίσως αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι στην Ένωση έχει μεταφερθεί από κάποιους μάνατζερ η πεποίθηση ότι θα μπορούσαν μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες να φέρουν κάποια πρόταση για τον Αλμέιδα (που θα αφορά κυρίως, εκείνον), ρίχνοντας δίχτυα και στην τουρκική αγορά, όπου ο Πορτογάλος έχει καλό όνομα.

Το ότι η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για φορ είναι δεδομένο. Το ίδιο και ότι αυτή τη στιγμή η σκέψη της είναι να βρει μια λύση με τον Αλμέιδα. Όμως, το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη συζήτηση μαζί του, πιθανότατα συνδέεται με αυτή την πιθανότητα να μπορεί άμεσα να του παρουσιάσει μια πρόταση, που θα κάνει πιο εύκολη τη συζήτηση για τον βήμα στην καριέρα του...

*sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here